Algemene voorwaarden:

Zodra de fotoshoot gepland staat, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Koen Kuik fotografie mag ten alle tijden de algemene voorwaarden aanpassen.

Auteursrecht:

Koen Kuik fotografie heeft het auteursrecht op de foto’s. Alle foto’s mogen gebruikt worden voor sociale media, portfolio, website, promotiemateriaal etc. Ik ga er dus ook vanuit dat ik foto’s mag delen. Mocht je dit echt niet willen dient dit vóór de fotoshoot of ná het ontvangen van de preview z.s.m. doorgegeven te worden via e-mail. Alle fotobestanden zullen worden bewerkt door de fotograaf, het zelf na bewerken van foto’s is niet toegestaan.

Annuleren:

Het annuleren van een shoot kan kosteloos minimaal 14 dagen voor de geplande shoot, wanneer het korter dan 14 dagen is, wordt het reserveringbedrag niet terug gestort. Wordt de shoot minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd of is er een” No Show” dan wordt de gehele shoot in rekening gebracht.
In geval van ziekte bij een shoot moet Koen Kuik Fotografie hier maximaal 24 uur van tevoren van op de hoogte worden gebracht. Er dient binnen 5 dagen een nieuwe afspraak te worden gemaakt voor binnen 8 weken. Er kan eenmalig kosteloos verzet worden vanwege ziekte, daarna ontvang je de reserveringskosten niet terug.
Mocht door weersomstandigheden de shoot niet door kunnen gaan, dan wordt er kosteloos een nieuwe datum gepland binnen 8 weken. Mocht het weer dan nog niet goed zijn, dan kan de shoot kosteloos geannuleerd worden.

Verplaatsen van de fotoshoot:

Laat het mij op tijd weten als jullie tóch niet kunnen komen naar de shoot. Het liefst 48 uur voor aanvang! Samen kijken we naar een andere datum.

Weersomstandigheden:

In geval van slecht weer (denk aan; regen, harde wind etc.) op buitenlocatie’s zal de fotoshoot verplaatst worden naar een andere datum. Bij twijfel word er contact gehouden over wat te doen.

Tijden van de fotoshoot:

Op buitenlocatie‘s ben ik afhankelijk van natuurlijk licht, daardoor fotografeer ik graag in de ochtend uren, late middag uren of avond uren. Dan is het licht wat zachter en krijg ik het mooiste resultaat. Dit verschilt ook weer per zomer of winter periode. Ik overleg met jullie voor een geschikte tijd.

Betaling, levertijd en levering:

Na de shoot ga ik voor jou aan het werk om te foto’s in mijn fotografie stijl na te bewerken, hierna ontvang je een linkje via Wetransfer waar je de foto’s uit kunt downloaden. Hier kun je nog 1 keer op- en aanmerkingen over geven die kosteloos worden aangepast.  
Ik kan met Photoshop overweg maar het verwijderen van permanente uiterlijke kenmerken doe ik niet.
Wondjes, vlekjes of iets anders wat tijdelijks is, haal ik wel weg.
Het is niet mogelijk om de foto’s onbewerkt en/of ongeselecteerd te verkrijgen.

Reiskosten:

Buiten de gemeente Ermelo reken ik €0,21 cent ex btw per kilometer reiskosten. 

Privacy:

Ik als fotograaf zal nooit persoonlijke gegevens verstrekken aan derde of openbaar maken.

Klachten: 

Klachten dienen tot één week na aflevering van de foto’s kenbaar gemaakt te worden middels e-mail (info@koenkuik.nl). Koen Kuik fotografie zal de klacht met alle redelijkheid beoordelen en een gepaste oplossing bieden.

Bij het boeken van een fotoshoot gaat u automatisch akkoord met de stijl van Koen Kuik fotografie.

Na het versturen van de foto’s is Koen Kuik fotografie niet meer verantwoordelijk voor het kwijtraken van foto’s.