Mijn naam is Koen. Inmiddels al 29 jaar. Ik woon in het altijd bruisende en pittoreske Ermelo, op de Veluwe.

Vanuit mijn passie voor denim (ja, spijkerbroeken inderdaad) is mijn liefde voor fotograferen ontstaan. Ik vond het namelijk belangrijk dat mijn denimblog ondersteund werd door mooie en krachtige beelden en dat kon alleen door het gebruik van hoge kwaliteit foto’s. Voor mijn social media kanalen legde ik de lat wat hoger; ik begon met het maken van product- en outfit foto’s en deze foto’s werden al snel opgepikt door andere denimliefhebbers en merken. Ik werd steeds vaker gevraagd om voor anderen te fotograferen en in korte tijd groeide deze hobby uit tot een eigen bedrijf in fotografie. Inmiddels fotografeer ik niet alleen producten, maar doe ik ook portret-, evenement- en bedrijfsfotografie. En ik vind het allemaal even geweldig en interessant. Iets of iemand zó vastleggen dat je met één beeld de kern ziet, dát is waar het om gaat!
Ik heb het geluk dat ik nu de wereld over mag reizen om foto’s te maken. Van Tokio tot New York en van Berlijn tot Milaan. Maar wees gerust: ik word net zo gelukkig van een mooie shoot op de Veluwe!