Hoi! Ik ben Koen, een 32-jarige fotograaf die zijn passie voor denim heeft omgezet in een bloeiende carrière. Ik woon in het bruisende en pittoreske Ermelo, gelegen op de prachtige Veluwe.

Mijn liefde voor fotografie begon eigenlijk vanuit mijn passie voor denim (ja, spijkerbroeken inderdaad). Voor mijn denimblog realiseerde ik me al snel dat ik hoogwaardige en krachtige beelden nodig had om mijn verhaal te ondersteunen. Dus greep ik naar de camera. Ik begon met het maken van product- en outfitfoto’s voor mijn social media-kanalen, en tot mijn verbazing werden deze al snel opgemerkt door andere denimliefhebbers en merken.

Door de toenemende vraag naar mijn fotografiediensten begon ik steeds vaker voor anderen te fotograferen. In korte tijd groeide mijn hobby uit tot een eigen bedrijf in fotografie. Nu leg ik me niet alleen toe op het vastleggen van producten, maar ook op portret-, evenement- en bedrijfsfotografie. Ik geniet enorm van elke opdracht en vind het geweldig interessant.

Voor mij draait fotografie om het vastleggen van iets of iemand op zo’n manier dat je met één beeld de essentie kunt vatten. Het gaat om het creëren van beelden die emoties oproepen, verhalen vertellen en mensen raken. Ik streef er altijd naar om het perfecte moment, de perfecte compositie en de perfecte belichting te vinden, zodat het beeld echt tot leven komt.

Ik voel me bevoorrecht dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Het stelt me in staat om met creativiteit en techniek te werken en tegelijkertijd anderen te helpen hun visie en verhaal vast te leggen. Als jij op zoek bent naar een fotograaf die de kern van jouw moment, product of evenement kan vastleggen, ben ik er klaar voor om samen te werken.

Als je meer wilt weten of als je gewoon een praatje wilt maken over denim, fotografie of iets anders dat je interessant vindt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Hartelijke groeten,

Opdrachtgevers:
Vans | Blue Print Amsterdam | Into The Great Wide Open | Robin Denim | Soorty Enterprises | Isko Denim | ’s Heeren Loo | Adobe | BNNVARA

Publicaties:
MENDO Book Streets of Amsterdam
The Heritage Post Denim Issue

Contact:
Meer weten? Neem hier contact met mij op en ik zal al je vragen proberen te beantwoorden.