About me

Als zorgfotograaf gebruik ik mijn zorgervaring om bewoners aan te voelen, wat resulteert in pure en authentieke foto's die de essentie vastleggen.

Mijn naam is Koen. Ik ben 32 jaar en woon in het mooie Ermelo, een klein dorp op de Veluwe. Ik ben al zo’n tien jaar actief als fotograaf voor onder meer zorgorgansaties. Ik ben begonnen als denim fotograaf voor mijn eigen blog en dit leidde tot het maken van (product)foto’s voor verschillende bedrijven.

Naast mijn werk als foto- en videograaf, werk ik ook als begeleider in de (gehandicapten)zorg. Een baan die mij erg dierbaar is en waar ik nog elke dag met plezier naartoe ga.
Maar nog mooier is de combinatie van deze twee passies.


Momenteel richt ik me voornamelijk op zorgfotografie. Mijn ervaring in de zorg gebruik ik om bewoners tijdens een fotoshoot op hun gemak te stellen. Ik signaleer de kleinste gedragsveranderingen en weet hier zorgvuldig mee om te gaan en op in te springen. Rust bieden waar nodig en contact maken als dit gewenst is. Het resultaat; een échte, authentieke foto van de bewoner waar ik de persoonlijkheid kan vastleggen.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken.

MIJN APPARATUUR

WAT OPDRACHTGEVERS OVER MIJ ZEGGEN:

In mijn rol als contentspecialist bij ‘s Heeren Loo heb ik een aantal jaren met Koen samengewerkt. Hij heeft ons enorm geholpen bij het versterken van onze arbeidsmarktcampagnes en formats door zijn oog voor detail en zijn vermogen om bijzondere momenten vast te leggen. Zijn foto’s brengen de warmte van de zorg op een prachtige manier in beeld. Dit is essentieel voor onze campagnes, waarin we potentiële medewerkers willen laten zien hoe waardevol en bijzonder ons werk is.

Wat Koen echt onderscheidt, is zijn empathie en begrip voor de zorgsector. Hij weet precies de juiste momenten vast te leggen waarop de zorg en aandacht van onze medewerkers optimaal zichtbaar zijn. Zijn vermogen om emoties en verhalen over te brengen, heeft onze campagnes en werkgeversmerk naar mijn mening enorm versterkt.

De samenwerking met Koen verloopt altijd soepel en prettig. Hij is professioneel, flexibel en denkt mee met onze wensen en behoeften. Koen is een getalenteerde professional die zijn vak met passie en precisie uitvoert. Zijn vermogen om de essentie van de zorg vast te leggen en zijn prettige werkhouding maken hem een onmisbare partner voor onze campagnes. Ik beveel Koen dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een fotograaf die meer doet dan alleen foto’s maken – hij vertelt verhalen en brengt emoties tot leven door zijn lens.

Wendy
Contentspecialist 's Heeren Loo